1. Serveis
  2.  » Dietètica

Dietètica

L’alimentació condiciona la qualitat de vida de les persones. Una dieta desequilibrada donarà lloc a una sèrie de carències nutricionals que es poden traduir en complicacions potencialment greus. Complimenti la seva dieta en funció de les seves necessitats: reguli el seu pes i la funció gastrointestinal, estimuli les defenses, la circulació… Contacti amb nosaltres perquè l’assessorem sobre el tema.

La nutrició sportiva és un dels tres factors que marquen la pràctica esportiva, però no existeix una dieta general per als esportistes, ja que cada esport té unes demandes especials i requereix una nutrició específica. A la nostra farmàcia podem ajudar-lo a seguir una dieta adequada que li proporcioni energía i el material necessari per a l’enfortiment i reparació dels teixits, i l’ajudi a mantenir i regular el metabolisme.

Si vols rebre assessorament en dietètica, vina a la nostra farmàcia, tenim un dietista especialitzat que et realitzarà una dieta adequada a les teves característiques i necessitats. És imprescindible demanar hora, punxa aquí i ens la sol·licites còmodament.

FARMÀCIA M. ALSINA

Carrer Còrsega, 369
Barcelona08037

T'AJUDEM?

TEL. 93 457 40 44
TEL. 626 51 58 03

HORARIS

De dilluns a divendres
de 9:00 a 20:30h
Dissabtes
de 10:00 a 14:00h

Certificat ISO 9001 – Certificat de gestió de Qualitat.